Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OLAGOM

lagom
inte för starka ord
och inte för starka känslor
rätt är rätt och fel är fel
önskvärt
för då stör man inte ordningen och
skapar ingen oro
men
volymkontrollen på mitt känsloliv
fungerar inte
och avstängningsknappen
har jag inte
hittat än
olagom
får jag fortsätta
leva mitt liv
ni får helt enkelt stå ut




Fri vers av kia k-n
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-16 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n