Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lego mellan mina tår

 

vi har träffats en del nu
i smyg för det mesta
vill inte rusa
men kan inte låta bli

så kom dagen
en date med dig
en date
trots många år av kärlek

ibland isär
ibland ihop
ibland av längtan
ibland av sorg

år som passerat
av passion
av besvikelse
av hopp

jag målade mina läppar röda
du bar min parfym
fingrar som rev loss
spetsen från mina underkläder

din tyngd i mig med mitt ljud runt dig
i en svirvlande dans av passion och åtrå
där hämningar inte fanns
och hänsyn visste inget mål

på morgonen kilver vi upp
fortfarande kvar i ett rus av vin och sex
legobitar mellan våra tår
och vi kväver ett skri

leende tar du min hand då vi går mot ett kök någonstans för att få kaffet att koka...

en ny början där ett slut passerat har kommit




Fri vers av Latifa Baker
Läst 421 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-17 11:00



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Underbart
Vackert
Fint
Hoppfullt
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet