Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på tå



jag vaknar lagom
till upprepningar
om trådlöshet och
avsaknad av en röd tråd
gör mig yr och tröstlös

jag vaknar knappt
med mig själv i örat
drar jag en vals
om något som slätar ut
och förstorar tillvaron

jag vakar en motsats
vid sidan av mig själv
finns utrymme att
fylla med verklighet
och flykttillstånd











Fri vers av alfa VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-11-17 19:57



Bookmark and Share


  clueless
Så där ligger jag ofta och funderar innan kaffesuget gör att jag måste kliva upp och då är jag glad över att bryggaren faktiskt har en sladd. Underbar dikt/Clueless
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén