Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hänger ihop med dikten "minne"


Glömska

Jag stryker dina ögon
men du ser inte
en rand av vitt
lämnar mig domnad




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 569 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-17 21:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jag menade returknappen,
inte den långa längst ner på tangentbordet
2008-12-17

  lodjuret/seglare VIP
nästan vacker i överkant (bilden)
texten kändes som den behövde en konstpaus (mellanslag)efter de två första raderna, liksom för att ge läsaren och texten en chans att mötas i lugn och ro
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP