Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leksaken

jag är ledsen
förstod inte...
du sa aldrig...
gav inget tecken
jag behandlade dig
som en leksak
visste inte...
att du var värdefull
en samlarsak
gjord av porslin
nu sitter jag här
med alla skärvorna
ska aldrig mera
leka med dig




Fri vers av Al Lanzon
Läst 236 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-17 22:20



Bookmark and Share


    Petro Nella
Snygggt
2008-11-17

  Blåbäret
kanske mer "kan" inte leka mera...lite så är det ibland, att det rätta värdet inses lite för sent
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon