Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skrek också åt min man

När han levde
Han var också dum
elak och snål
Tyckte jag

Jag var tjurskallig
och slarvig
tyckte han

Han ställde krav
som jag tyckte
var orimliga


Men sedan
Fanns det inte
Så mycket
att bråka om

När han låg i sängen
Förlamad till bröstet

Med fem pumpar
Smärtstillande morfin

Då var jag bara så glad
Om han var vaken
och tog min hand

Och han var glad att se mig




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-17 23:59



Bookmark and Share


  Quasimodo
Starkt smärtsamt och öppet för faser och insikter i livet !!!
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind