Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är älskad

En ängels armar

famn som tröstar

en ledsen själ

 

En ängels mun

ord som värmer

en ensam själ

 

En ängels hjärta

kärlek som viskar

en oälskad själ

 

 

Du är älskad

precis som du är




Fri vers av Cajsa
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-18 10:29



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Mycket Varm och Innerlig !
2008-11-18

  friheten
Så bra och vacker skriven.
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg