Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutna kvistar

Jag kan aldrig
    aldrig glömma


Så länge
mina andetag dras
Så länge
mina tankar vävs

Just som
brutna kvistar
aldrig kommer vara annat
än just
brutna

Såren må vara läkta
men ärren försvinner aldrig
aldrig

 

Och när vinden ruskar
de ännu obrutna kvistarna
utanför mitt fönster
gråter jag stilla

 

 

.. 




Fri vers av Missi VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-18 15:03



Bookmark and Share


  am
Jag tycker om både början och slutet, men de kursiva raderna känns lite överflödiga. Gillar också upprepningarna av aldrig. Jättefin dikt.
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon