Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuken spökar din dröm

Att pungrakande blev en livsstil
för ungdomar med kuk,
var inget jag tänkte på
när jag räknade mina första krulliga.

Som Napoleons rike föll
lika fort som de växt sig starkt,
kapades behåringen.

Att god skapade oönskade erektioner
för jämställdheten,
det vet alla unga herrar
som ligger kvar en extra halvtimme
i en bunker av sängläder.

Som en Phyrrhusseger
lyckas man vinkla kuken,
med stora risker för urinsaltat golv,
för att tömma ett morgonstånd.

Att norra finflickorna slukar
allt rakat och hårt,
är välkänt i Kungsbacka,
att vinterpälsen är bojkottad
som finflickornas varma kläder,
är ett jävla faktum-
en tidning jag aldrig köper.

Kuken spökar i drömmarna,
när vi vaknar med den i högerhanden
framför gratisporren på tv -

känner sig nöjd,
känner ångest och stänger av,

känner saknad efter att älska
istället för knulla.




Fri vers av KevinBroberg
Läst 705 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-18 23:40



Bookmark and Share


  bergsdotter
ganska rakt och det tycker jag om :D
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg