Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kom till i en stund av självinsikt när en gammal vänskap sas upp på grund av sår som jag oavsiktigt tillfogat henne i våra tonår för länge sedan- då jag var en mycket tvärsäker person med - som jag trodde då - absolut koll på RÄTT och FEL och SANNING....


till sist

till sist finns det inget att gömma sig bakom

för att se sanningen
måste jag våga möta min egen smärta och skam
se igenom mitt försvar och mina
förskönade minnen

jag är sån här
jag har gjort illa och sårat
försvarat mig fegt och skyllt på andra
tagit stora ord i min mun
som blev till aska och tomhet

..men jag VILLE det inte
sa och tänkte som jag var fostrad och lärd
av omgivningen
och jag förstod inte alltid såren

men sanningen måste fram
jag måste se mig själv i ögonen
möta mig själv
naken
för att inse behovet
av....nåd
eller i alla fall barmhärtighet
och ömhet




Fri vers av kia k-n
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-11-19 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n