Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord och meningar

På ett papper
Hur känner du dig nu?

Det har alltid känts
konstigt
att jag aldrig riktigt
känt dig

Jag undrar

Vem är du
Egentligen?

Kanske finns svaret
På pappret...




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-19 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind