Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågor

Jag vill inte svara. Jag har inga svar. Jag vet inte själv.

Om morgondagen kommer
Hur planerna ska planeras

Jag vet bara
Livet är
Jag är här
Just nu




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-19 23:50



Bookmark and Share


  Quasimodo
En bra början för det som ska bli och ske !!!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind