Att ha någon hos sig i situationer när ångesten kommer krypande. En som låter en vara men som inte lämnar en när man mår dåligt" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att ha någon hos sig i situationer när ångesten kommer krypande. En som låter en vara men som inte lämnar en när man mår dåligt


Jag är inte ensam

Du sveper mitt tunga sinne i ett tryggt litet bo

Du vaggar min darrande kropp tills den får ro

Jag är inte ensam men rädd att mista min tro

Då viskar du i mitt öra, att var inte rädd

Du kramar mig hårt och säger:

Jag ligger här jämte dig i din bädd.

Så tryggt och fint att känna

en väns lugna hjärteslag

En vän som ger ömhet och kärlek

och låter mig vara jag, vara jag!

 

 

 

 




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-22 06:04



Bookmark and Share


  Lotti
mmm så fint skrivet med en ton av enorm lättnad att just kunna vara den man är
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP