Att njuta av barndomsminnen" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att njuta av barndomsminnen


Drömfångare

Tankar så diskreta och så tysta,

en del konstiga men många jysta.

 

Drömmer mig bort till min

barndoms sommar med skratt,

bygga koja, springa, leka och stoja.

 

Blå himmel, ängar och hav

Jag var fri sprang dit jag ville

det fanns inte många krav.

 

 

 




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-20 14:47



Bookmark and Share


  VildLilja
Man minns oftast de bra sakerna.
Härligt.
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP