Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken föds

 

 

 

Tanken föds.......

Livet handlar om tid och vad vi gör med den

 

I dag vet jag att jag behöver bara vara 

mig själv och ta ansvar för mig själv

 

Mina drömmar och mål på en sökande stig

ger efter och tilliten visar vilka vägar som

kan fyllas av kraft och hopp...

 

Lyckan finns inuti, det handlar om att

öppna dörrar av äkta trygghet  i rätt tid

 

Med icke dömande ögon och själen full

av glöd  finner jag livets energi

 

om jag väljer att tro på den

 

Det är människorna runt mig som skapar

en stor del av mig, men jag väljer vägar

och livsflöde (öde)

 

Jag är en sökare och jag planterar tankar

som bankar och livsbejakande frön

 

Energin kommer inifrån med 

påverkan från min omgivning

 

Jag är mina relationer

människor behöver människor

och tankar av tid....

 

Själens eldar kan aldrig slockna

 

 

//c

 

 

 

 

 

 




Fri vers av coffe
Läst 412 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-20 16:16



Bookmark and Share


  en blomma för dagen
din hjärtas ord, så naket o rent
fullt av styrka o tro

din livsenergi inspirerar mig,
rakt in i hjärtat
2008-11-20

  Lyckohäxan Enediel
*njuter*

Jag beundrar verkligen ditt sätt att förmedla din inre styrka i ord...det här är så skönt att läsa. Din själ glöder verkligen...det är verkligen så...
Tusen tack för att du skriver från din inre skattkammare!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe