" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Teckning i blyerts: Ammie 1988


En äcklad estrad

Du är en kvinna het som satan, en riktig madam utan gentleman.
Du dansar fram i silkestrikåer med vaggande höfter och sexiga lår.
Dina förföriska ögon letar byten, du är kräsen en riktig madam.
Din grace din stil och dina nycker
gör att alla karlar står och flämtar, gnider och trycker.

Ögon
som följer dina vaggande höfter.
Blickar
som hungrigt letar sig fram.

Det är du som har alla essen på handen,du spelar ditt spel och gör det bra.
Du gillrar en fälla och de går i den, de märker ingenting förrän nästa dag.

Du lättar på knappen och av trillar silkestrkåen,
kvar finns bara trosor och behå'en.
Männen flämtar du känner suget.
Belysningen är svag är och musiken är hög.

Ögon
som följer dina vaggande höfter.
Blickar
som hungrigt letar sig fram.

Men ingen känner sorgen i ditt hjärta.
Ingen vet att du har två barn.
Ensam i världen utan pengar.
Vad gör man inte för att hålla sig kvar.

När du kommer hem lägger du av masken,
torkar en tår och snyter ditt barn.
Du förbannar dig själv och denna världen.
Som tvingar dig upp på en äcklad estrad.

Du är en mor med ömma känslor.
Borta är mannen du en gång har älskat.
Kvar finns bara ett jävla förakt och hat

Ögon
Blickar
en mardröm som dröjer sig kvar.

 




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-22 16:15



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Ibland Suger Livet Surt.............men inte hela tiden som tur är.....
2008-11-22

  dead_prez
Den här dikten tycker jag om väldigt mycket. En flygande rytm.
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP