Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs för länge sen men gäller ännu...


dansa för ditt liv


Levande död i
förortens jämngråa grav
med neonskyltat affärscentrum och plastblommor i fönstren
Livet
brusar förbi i det fallande vårregnet
Överraskad
skyler du dig, skyddar dig,....kväver dig
Människa!
Skrik!
Dansa för ditt liv!
Strunta i håret och vänd ansiktet uppåt
regnet är varmt och sköjer ditt ansikte rent




Fri vers av kia k-n
Läst 196 gånger
Publicerad 2008-11-22 20:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt befriande text!!
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n