Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrik det hjälper..det gör ont att växa!!


Skrik

 

 

Det finns tillfällen i livet då man bara

vill skrika så att hela världen hör

över berg och över hav

 

Tillfällen av den totala kärlekens storhet

och långa skrik av ensamhetens tystnad

 

skrik på hjälp

 

Jag vill hjälpa dig att

skrika över berg och över hav

för jag vet att du behöver

frihet från ensamhet

 

¤

 

 Jag vill hjälpa dig att

skrika efter kärlek hopp och tro

och mörkret kommer att tystna

så att kärleken får gro

 

//c

 

 

 

 




Fri vers av coffe
Läst 510 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-22 23:11



Bookmark and Share


    Mymlan.
Bra skrivet! det är så rätt.
2008-12-02

  yllot
Få ord som säger mycket..

Få ord som berör..

Frihet från ensamhet,

vackert och helt klart vad VI behöver...
2008-12-01

  Saramaria79
snyggt!!
2008-11-30

  en blomma för dagen
du träffar mig åter,
rakt in
in innuti

*

din kärlek,
gör mig mållös

*

Finns du på riktigt,
undrar jag ibland?

/m
2008-11-24

    Lindizz
Mycket fint skrivet.
2008-11-23

  KristinaE
tack för ord som hjälper att få känna just HJÄLP - känsla, upplägg och innehåll skriven med stor empati!
2008-11-23

  Kameleont
Tack Coffe! Kärlekstankar....L
2008-11-23

  drakbruden VIP
Underbar text! Att sätta ljud på våra känslor är så viktigt men ack så svårt!!
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe