Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fnurra på tråden


Upptaget
lika bra det

orden studsar
likt en boll
mellan två väggar
jag skulle vilja
att vi stannar upp
tar tag i den där bollen
känner på den
betraktar den
och rullar den
försiktigt
som man gör
till ett litet barn
men som det är nu
så är den bara hal
och svår att få fatt
och därför har du
lagt luren av




Fri vers av Al Lanzon
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-23 17:47



Bookmark and Share


  Blåbäret
mycket bra liknat här...tills bollen lugnat ned sig kan det vara lika bra att det tutar upptaget, en stund i allafall...
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon