Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig svag

Hur kan du
göra mig så svag
lägga ner allt mitt försvar
krossa all min ammuntion
så lätt, så lätt?
Bara du ser
in i mina ögon
och ler som bara du
kan le
ger jag upp
ger jag mig till dig


Bara


ett leende,
ditt leende

 




Fri vers av Missi VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-23 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon