Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur höljet rinner livet

 

Dryp min skugga ur,
låtsasnätter en utfyllnad

blott min dag vattnas nya, ådror

lövblygd hånas täcker intet,
en historia att hysa motvilja mot,
kanske bara min egen

 

ändå sköljer livslust ur
det som stilla sinat

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-23 22:13



Bookmark and Share


    Jnåt
mycket vackert, med lite dunkla undertoner.
2008-11-24

    hver
Drjúp skuggi minn
úr læstum netun útfylltum


Djup tenkende dikt Maria Zena

hver =gufa
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund