Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack - det var precis det som jag behövde......

Plogbilen fyller
min just skottade uppfart
med en ny snövall




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-24 13:30



Bookmark and Share


    snöö
Tack för det skrattet. Men det är ju så vackert med snö eller hur?
2008-11-26

  halmstrå
Så bra att du får det du behöver! ;)
2008-11-24

  vera gade VIP
Skratteliskratt- härliga friska bekymmer!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

papillon