Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krig & Kärlek / 2

Det finns ingen lag
som råder
I krig och kärlek
är allt tillåtet

Små bagateller
förvandlas till
fruktansvärda bomber
Svinerier däremot
kan viftas bort
med hänvisning
till nämnda bagatell

En otäck typ
besöker nu min hjärna
Han ber mig
lära dig en läxa
plantera ett litet minfält
i din själs vackra trädgård

(hehe) ingen får veta
vem som är boven




Fri vers av Al Lanzon
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-24 20:23



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet.
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon