Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
what a wicked thing to say you never felt this way


vintertid vid dina vingar.




vid gatlyktorna
i parkerna
hos höghusen mot himlarna
de som lämnar staden rastlös
ofullkomlig
alltid
på väg


vid cementen
kring asfalten
i tystnaden
där natten bryter mot dag

och din vintertid
var aldrig min


men frosten
den som aldrig består
är vackrast
innanför din andning


din tid
den som aldrig varit min



och din saknad

evig









Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 995 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-11-24 21:45



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, den är bra och ger en fin känsla då man har läst den. I efterhand så inger den en behaglig känsla att vila i. Sedan är det helheten som sådan då, där kan det vara bra att inte använda radbryten för ofta
2008-11-25

  Shininkagemusha
Chris Isaac. Och du. *applåd*
2008-11-25

  Eva Langrath VIP
Stark berörande text.

Eva
2008-11-25

  DödsPoeten
Upplägget är så galet bra. Tack för läsningen, du är grym!
2008-11-25

    mel
åhhhhh. blir bokmärke genast! fika snart?
2008-11-25

  Pah
ey, darkie. jag skrev nyss en kommentar. den får appliceras här också. inte för att jag är lat (vilket jag är) men för att jag redan reflekterat, yppat...
2008-11-24

  Thirre
Jag är så dålig på att ge konstruktiv kritik. Därför brukar jag oftast bara lämna applåder, men den här bara måste jag säga att jag tyckte mycket om.
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP