Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och rum


Mitt innersta rum

Du, bara du har vistats där
Vårt rum


Aldrig min mening
inte riktigt jag

jobbet
stressen
den här märkliga tiden

låt mig skylla
på vad som helst


Saknaden av
mina sista ord

är olidlig


Jag är beredd nu
skära ut mitt hjärta

slå in det
i en liten ask

och lämna
på din trapp




Fri vers av Al Lanzon
Läst 500 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-24 22:08



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
En dikt som lockar till läsning och rister av längtan. Fin avslutning.
2008-11-30

  Eva Langrath VIP
Genom orden förs jag in i längtans rum.

Eva
2008-11-30

  Blåbäret
"Mitt innersta rum

Du, bara du har vistats där
Vårt rum"
så tjusigt och läckert...
hela texten är underbar i sin
avskalade längtan och utgivande
ärlighet
2008-11-26

    sunnanvind
Blir alldeles tagen av din text... den träffar och gör ont! Applåder!
2008-11-26

  Vildvittra
Underbar naken dikt om längtan.
2008-11-24

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-11-24

  lyckeli
utlämnande...
2008-11-24

  karenina VIP
en fin kärleksdikt som förmedlar värme, längtan och eftertanke
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon