Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppas vingarna bär

 

 

marken rasar under mina fötter

saknar en fast grund att stå på

allt hänger i luften




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-26 13:48



Bookmark and Share


  Miss Mod
Kanske är din grund i luften, Lycka iallafall till, vidare.
2008-11-26

    Tokvilse
Håll ut.. Snart kommer våren.
2008-11-26

  Yrre VIP
Tänker på dig.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan