Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagslända 26 november





Idag pratar man

om att ha attityd



ingen säger något

om överseende






Övriga genrer av Bim
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-26 16:52



Bookmark and Share


    Maria Malm
Funderar om denna företelse håller på att utrotas..
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bim