Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte som det ser ut alltid

ibland syns man inte
för utsidan av någon annan
tar för stor plats
för att det inre ska
få en chans

orättvisans osynliga seende
ger inte alltid missvisande ting

tankegångens utveckling
vad som är verklighet
kan ta tid

 




Fri vers av ia VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-22 12:31



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmm det var en tankeväckande sanning
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP