Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den eviga kampen eller Jag ger mig inte!


En dåres envishet

Det som kommer, kommer inte ensamt

Om det ändå kunnat hålla sig inom ramen

vad jag tål

Vissa dagar är jag tuff som stål

Men de flesta dagar är jag precis över ytan

av mitt sköra skal

Så sprött, så lätt att se in i och förstöra

Med en dåres envishet ger jag mig i kast med livet

 




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-26 20:35



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
En vis het, heter en som vet.
2008-11-26

  Lotti
envishet kan man komma långt på kan vara på både gott och ont...... känner igen mig som den envisa dåren, mycket
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP