Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs även Passivt våld


Aktivt ickevåld

Jag ska
Från och med nu

Försöka

Sluta tänka på

Att sticka kniven i dig
Så att blodet rinner
nedför dina ben
Ut på hallgolvet
nedför trapporna

www.Itakethevow.com




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind