Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ville bara gå bredvid mig en stund

Du ville bara träffa mig en stund
På vägen mellan yogan och mitt hus
Du följde mig till porten och sa
att du redan längtade efter mig
Redan nu
Innan vi skildes åt




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-26 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind