Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
November hos min lilla gamla mamma i Halmstad. Gråttt ute och rastlöshet i själ och kropp som tär...känner hennes behov av sällskap, men jag MÅSTE hinna ner till havet. Här får jag samma rymd och frihet och perspektiv på livet som när man ser ut över fjäl


BEHOV

Det drar i mig
så fort planet har landat vill jag ner till havet
vandra längs med stranden
se vågorna vräka in och känna vinden piska mot huden
våldsamheten och kraften
den fria horisonten
den ändlösa himmlen som skapar lugn och klarhet i mitt inre

Jag kan gå i timmar
ensam med vind och vågor och sand
men familjeband
hänsyn
plikt och behov
kommer alltid före mitt behov av havet

Frustrerande
mörkret faller ju så fort i november och nu börjar det regna också!

Men
jag går ändå.




Fri vers av kia k-n
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-29 15:31



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Ja stark är din längtan till havet...besvikelsen kan bli stor om man inte följer sina impulser emellanåt. behov!!
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n