Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Triumf

Du kan se att här står jag
Mitt i stormens vilda försök
att riva av mig kläderna

Och det roar mig
att du får ta del
i stormens misslyckande

Att min värdighet
ordentligt fastsydd
med både sicksack och raksöm
Täcker varenda grässtrå
kring dina fötter

Min stolthet ska dansa salsa
tillsammans med mitt leende
På din nästipp
tills du inte ser något annat

Men jag får spela försiktigt

Om du får en skymt av trasigheten
inuti
Har jag förlorat

Så du ska aldrig få nöjet
att se stormen lyckas
med det du gjort




Fri vers av Sara Se
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-08-15 12:14



Bookmark and Share


  vissla
oj
sparar denna som bokmärke och ska begrunda den...
spontant en riktig riktig. ... ja... jag har inga ord denna förmiddag... bra i alla fall.. mycket bra
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Sara Se