Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kalla Lusten - Limerick

När en Dömlebo längtar till kusten
far han raskt till stranden av Lusten -
liten insjö så täck
men med vatten som bläck
och kall så man helt tappar pusten




Fri vers av papillon
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-30 13:14



Bookmark and Share


  halmstrå
Brrr
Den gillar jag!
2008-11-30

  vera gade VIP
Lögar_dag?
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

papillon