Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
8:onde april En dag med såväl glädje med skratt som sorg med tårar


Mitt arv

 

 

Jag sjunger rakt ut från mitt hjärta

om mitt innersta väsens natur

 

Vill du lyssna på sången min kära

får du köpa en tur och retur

 

Hos mig kan du inte stanna

jag är en resande ständigt på väg

 

Med stolthet bär jag vår

flagga blå, grön och

med ett rött rullande hjul

 

Men min sång får du gärna

lyssna och njuta om

du ser mig för den jag är

 

Frihet botar det mesta




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-30 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP