Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent i Dömle - limerick

I Dömles lilla kapell
skulle ljuset tändas i kväll
det fanns blott en hake
församlingens stake
glömts kvar på Dömles hotell





Fri vers av papillon
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-30 15:04



Bookmark and Share


  Njord
Korrekt eller ej
jag gillar den ändock
2008-12-03

  halmstrå
jaha man kan undra vad det var för stake man delade med hotellet!
Jag trodde man hade ortsnamnet sist i första raden förresten.
såhär typ:)

Det var en nytillsatt präst ifrån Dömle
som med kannan och vinflaskan fômle
så vinet det skvatt
i en helrolig tratt
-fyllde prällen me vin så han rômle
2008-11-30

  vera gade VIP
korrekt...
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

papillon