Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta det bästa av allt

 

låt skuggan svalka dig

låt solen värma

när allt känns svårt

så vänd på det

regnet  renar

fyller luften med nytt syre

vinden smeker din kropp

stormen

för fram liv

stagnera inte

mörkret tar dig i sin famn

slut ögonen

kom till ro

låt sinnet lugna sig

hitta nya vägar

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-30 21:35



Bookmark and Share


    Tokvilse
Vackert och rofyllt.
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan