Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyälskad

 

Lustfyllda droppar

landar i öken

bildar hav

vågor med höga toppar

rusar runt

kolsyrat

lämnar vibrationer 

skakningar

ner i kärnan av centrum

 

nyfuktad sand 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 518 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-11-30 21:58



Bookmark and Share


  aol
så härligt du fångar känslan gillas
2009-01-07

  Blåbäret
så läckert beskrivet...och vilken alltigenom underbar rubrik...njutning på hög nivå
2008-12-02

  Bjarne Nordbö
Den funkade gott för mig.
2008-12-02

  Lejonhjärtas poesi
Ett härligt tillstånd du skildrar med bubblande lust!
2008-12-02

  ~Leonardo~
Mycket bra skrivet min vän...lustfyllt också!!
2008-12-01

  stella
Mycket skönt! :)
2008-12-01

  Blomster
Gratulerar till placeringen vännen!
2008-12-01

  Madjori
Härligt mjuk text...sparas så klart..
2008-12-01

    Herr Ångest
MM, bra skrivet!

Du är bra på att skriva om sånt här!

*applåd*
2008-12-01

  micke marin
Öken blir Edens lustgård..
Havets vågor slår mot en soldränkt strand..
aaahhhh så härligt..
2008-12-01

  Johan Bergstjärna VIP
Mmmm.... Kärleken kan skapa hav vips i öknen!
Bra!
2008-11-30

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet.
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du