Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggor av ögonblick

Midnattsblå sorg
Du förändrade mitt inre
Jag var målad
i dina färger
Jag var formad
av dina ord
Jag var din

 

Men jag vände dig ryggen
Jag rev ner mina fasader
Nu står jag naken
och färglös

och saknar

Det enda jag äger
är skuggor av minnen
skuggor av ögonblick

det som var vi
och det som var vår


kärlek




Fri vers av Missi VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-30 22:02



Bookmark and Share


    svår
Jag älskar första stycket. Men resten är också riktigt bra.
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon