Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barn som lever i ett alkoholisthem lever i ständig beredskap. Som under ett krig.


beredskap

 

det är helg

jag lyssnar

vakar

skorna står vid balkongdörren

jag är redo att ta till flykten om det behövs

min syster sover i sängen bredvid

jag anstränger mig för att höra vad som händer

undrar vad jag missar

men jag är beredd

på min vakt

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-30 23:02



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Starkt
Och jag vet jag har uppleft samma sak som barn
mvh AK
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan