Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag släpper taget sjunker jag till botten och ingen drar upp mig

skulle vilja släppa taget

men vågar inte

för om jag gör det sjunker jag

vem tar emot mig då?

har lärt att man alltid står ensam

det är farligt att släppa kontrollen

så det skenar iväg

vem hejdar mig då?

nej jag har bundit fast

låst in

håller hårt i nyckeln

 

 

 

 

fast det finns ju låssmeder som kan tillverka en till

och det finns ju dykare som jobbar med att dra upp vrak 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-30 23:44



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vilken stark text. Igenkännande.

Eva
2008-12-04

    Komisarek
Nice.
Jag gillar subjevtiva skildringingar som ger en allmängiltig känsla.
jag tror att alla haft de här tankarna någon gång
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan