Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittar inte den jag söker

 

söker no limit

 

Hörde du sa

jag har ingen gräns

bara lust

 

       sure babe

 

Vart har du den nu

gränsen

och lusten

den har gått över

den har du gått över

för länge sedan

 

Du lämnade mig där

och jag söker fortfarande

efter no limit

 Hon utan gräns

som följer vid min sida

 

Under tiden går jag

frågornas väg

och söker svar

och inte den spikraka

men gränser har jag inga

 




Fri vers av Gryft
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-01 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft