Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän Dr Jimmy Johansson The 777


Ett crescendo av av den yttersta stämmningen.

 

 

De exotiska öppna stämmningarna är de längst ut i skalorna, där de sagolika huserar!

Men i det fördolda finns allt det som ännu inte byggts upp, ett crescendo av av den yttersta stämmningen.

Det finns inga böcker som kan innefatta den mjukaste tonen eller raseriets kraft i big, bang boooom!

Så sluta att leta i böcker efter vad som redan som står skrivet i din innersta stämmning.

För Frank Zappa var det inget trolleri när han klämde ur varenda ton och fick fram nya toner som inte fanns!

Man kan inte ta med sig musiken i graven för under jord finns bara mull och en och annan mask.

Så sätt din kunskap på pränt och glänta på dörren till dina innersta stämmningar såpass mycket som du tycker vi andra dödliga är värda att få höra.

<3




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-01 18:48



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
C#-Moll E-Dur = <3
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP