Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våldta mig tio gånger om, gör vad du vill men krossa inte mitt hjärta .

Jag bryr mig inte mer,
om förlorade strider,
blod och sorg .
Det är inget för en sådan,
en sådan som jag,
utanför
och
innanför .
Idioti,
symmetri
och
själens alla synder .
Lämna mig ifred,
lämna mig ensam,
lämna mig nu
eller sitt föralltid kvar .
För om du stannar
då måste det vara förevigt,
för mera sår,
det klarar jag inte av .

Köttsår, köttsår
sjöng mig en visa,
om vemod och död,
om sorg,
och om slocknad glöd ,
I en älskares ögon
som för länge sedan försvunnit,
kärlek som vandrat vilse,
kärlek som brunnit.

Sjöng mig till sömns,
jag orkar inte mer.

min spegelbild är krossad,
min skugga hatar mig,
min siluhett har tappat alla konturer,
och jag har slutat bry mig .




Fri vers av sundance-kid
Läst 353 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-01 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sundance-kid