Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte samma sort

Vi hör inte ihop
vi är inte samma sort
vi hade så fint
så skönt
vi hade så kul
jag var din
du var min
allt var en lek
men livet är ingen lek
och vi hör inte ihop
vi är inte samma sort




Fri vers av Al Lanzon
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-01 22:53



Bookmark and Share


  Miss Mod
Härlig, som en frisk fläkt.
2009-01-14

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-12-04

  lyckeli
ibland hör man inte
ihop
fast

önskan vilar annanstans
2008-12-02

  Eva Langrath VIP
Eftertänksam text.

Eva
2008-12-01

  dalida_bl
du är rolig du....
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon