Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En del av livet

 

Spruckna  åsikter

limmade tankar

 

dalar

sjunker

 

hoppar inte upp

utan ner

drar upp disiga droppar

dimmar livets ljus

 

Öppnar

själens säkerhetsventil

Baddar kinder i saltvatten 

 

Snart klart igen... 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 381 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-12-02 02:51



Bookmark and Share


  Blåbäret
"själens säkerhetsventil" kan inte beskrivas bättre...så skönt när den fungerar och man tillåter den att få jobba när det behövs...
2008-12-02

  Rosen VIP
ja, det sägs att ett skratt förlänger livet..men våra tårar renar oss..
du lägger känsliga ord på min tunga
2008-12-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
det vattnats
ofta här, men
till slut det framåt bär!
Rätt beskrivet! Livet!
*******************
2008-12-02

  Quasimodo
En känsla för återhämtning och återkomst i energin av jaget !!
2008-12-02

  Michaela Dutius
Ja tårarna tvättar våra ögon så vi ser klart igen....
en mycket stark dikt fylld av sorg och vemod men med ett hopp på slutet.
Suveränt vännen!
2008-12-02

  Sladjana Zubcevic
"Öppnar

själens säkerhetsventil"
Underbart skrivet vännen.
2008-12-02

  horsepower
det är styrkan som talar i dig, go for it
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du