Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med stora kliv går jag rakt ut i livet!


Väg själ

 

Jag har kommit till mitt vägsjäl och det är endast jag som väljer vilken väg jag tar. Jag ser varken smala eller breda vägar, utan antingen går jag hitåt eller ditåt?

 Här går många vägar både till höger och vänster!

Här går färden åt alla håll, till höger och vänster – man undrar om man verkligen vet var man är?

Kors och tvärs, höger och vänster

Jag har tog in på vägen till vänster, där gick jag in i en återvändsgränd. Sen svängde jag av till höger men skorna passade inte in. 

Så nu efter alla fall ned i dikeskanter och snår går jag rakt fram visslandes på en melodi från förr. Man får väl ta risken att man träffar på obehagliheter efter alla kliv åt sidan.

Jag har kommit till mitt eget vägsjäl där alla vägar korsas. Jag väljer själv, men ibland är det skönt att bara gå utan att förstå. Så nu går jag gata upp och gata nedanför den som ligger ovanför den andra. 




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-02 17:52



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Stiger på stigen,,,kliver på stegen,,,,,,,,trippar i trappan,,,,
,,,,Svingar Mig I Lianen,,,,,,,travar runt i cirklar,,,,,,,,irrar i mörker,,,
,,,,,,,,,,famlar i blido,,,,,,,,,snubblar runt i tillvaron,,,,,,,,,,,,,,trots alla mina snedsteg här i livet,,,,,,,,fann jag dig!!!!!!!!!!



<3
2008-12-02

  Lotti
mmm känner igen ,själv sitter jag och väntar på att få inspiration och börja gå.......ingenstans jag vill gå... så jag vilar mig och alla andra rusar förbi :-)
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP