Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtan

 

 

Min längtan

Din törst

Min känsla

din tröst

 

Mitt trygga bröst

Mina rötter som har

stadgats i storm och orkan

 

Min själ söker efter närhet och värme

 

Vår sammanstrålning är bara en fråga om tid

Vet att du finns där ute och jag väntar på dig 

 

¤

 

Min ensamhet känns i mörka tider

ensamhet från tvåsamhet 

 

Vill hålla din hand, glittra med min tand

Vill ta din hjärtas smärta och förvandla den till sten

 

Vill känna din närvaro i tid och rum

 

¤

 

//c

 

 




Fri vers av coffe
Läst 470 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-02 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerligt om längtan,
så vacker..
2014-02-15

  Cosmic Johanna
Varm som en omfamnadne rymd i sin öppenhet.
2009-01-04

  en blomma för dagen
mjuu, vad fint..!
varma kramar till dig från mig
2008-12-04

  Tigerlilja|
verkligt vackert.
och ärligt, känns det som.
mycket, mycket bra.
2008-12-03

  Kameleont
Precis så C! Känslan av ensamhet och längtan efter närhet och förståelse, villkorslös kärlek i tid och rum. Underbart beskrivet. Du sätter ord på mina känslor, men det vet du redan. Kram L
2008-12-03

  mare VIP
Fina rader från ditt innersta...efter närhet värme...
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe