Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Döden tar inte en i taget.


Stardust and nothing more than stardust

Jag vet inte riktigt vad som händer
vet inte
vet inte vet inte

men människor försvinner från jordens yta i grupp
eller inte från jordens yta, men de försvinner
hjärtat slutar förflytta rött
en sista tanke
sen är det slut
För vi är alla skapade av stjärnstoft

och trots döden
är människan fortfarande ett flockdjur
ingen vågar lämna jorden
ensam

Men vi som blir kvar då
ensamma
med vattendroppar som fyller allt
utom hjärtat
tomhet

och skratten, till och med de som Vänner
skapade
har tagit slut
ransonen är förbrukad
och vi kommer aldrig att möta varandras blickar
igen

ensam

jagvetintejagvetintejagvetinte

men allt verkar försvinna
från mig
för stjärnstoft är aldrig mer
än stjärnstoft

vare sig det är i form av en människa eller en planet
på andra sidan universum
är ensamhet något abstrakt
ändrar inte form

som stjärnstoft gör


Jag vet inte




Fri vers av NovaHI
Läst 218 gånger
Publicerad 2008-12-03 23:12



Bookmark and Share


  Lithia
Du skriver så fantastiskt vackert.
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

NovaHI