Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rimmad dikt till Damir :)

 

Vi sitter alltid bredvid varann och skriver

trots att milen mellan oss är många

På något märkligt sätt så har jag märkt

att du mina tankar kan fånga

Du torkar tårar om de kommer på min kind

trots att du inte når ända hit

Ja jösses jag vet ju att du redan vet

att utan dig vore vissa nätter skit

Bäst av allt är att du får mig att le och skratta

även de gånger jag hade tänkt att sova

Hihi ja löften ska man aldrig ge till nån

men en sak vill jag ändå faktiskt lova:

Ser jag dig i nöd någon gång i livet

så kommer jag farandes på min lilla kvast

Med näbbar och klor jagar jag bort det onda

och ger dig mitt visitkort i all hast *ler* 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 420 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-04 02:34



Bookmark and Share


  Blåbäret
ovärdelig vänskap, underbar hyllning
2008-12-07

    Lindizz
Vacker hyllning till din vän, applåder:)
2008-12-04

  micke marin
Inte så tokigt med en sån vän.. :)
Och vilken cool bild av häxan som kommer susande på sin kvast och jagar bort allt det onda.
2008-12-04

  Quasimodo
Vackert och fint för vänskap i närhet trots avstånd !!
2008-12-04

  Michaela Dutius
Fylld av tacksamhet och löften-vacker vänskapsdikt
2008-12-04

  Lejonhjärtas poesi
Underbar hyllningsdikt och det är vackert att dela både glädje och sorger med varandra.
2008-12-04

    Damir
Vad säger man egentligen när man bara får slut på ord? Tack kan jag säga men det låter så formellt. Du är bäst i världen kanske funkar bättre.. ja.. du är bäst i världen. Tack för att du får mig att le mitt i natten även om jag nu inte har på mig cowboy-hatten.

du är bäst
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du